Незважаючи на те, що в серіалі "Емілі в Парижі" українці одного разу були представлені не з дуже вигідного боку, все одно залишилися ті, хто з нетерпінням чекає на продовження.

Звичайно ж, 3 сезон закінчився великою загадкою для всіх і залишив багато питань. Головний із них - з ким буде Емілі: З Альфі, з Габріелем, чи може з'явиться хтось третій?

Лілі Коллінз та Люсьєн Лавісконт, кадр з "Емілі в Парижі"
Лілі Коллінз та Люсьєн Лавісконт, кадр з "Емілі в Парижі"

Тривожні нотки в душі посіяли новини про страйк сценаристів та акторів у Голлівуді, який спровокував призупинення зйомок багатьох фільмів та серіалів, у тому числі й "Емілі в Парижі". Але хмари розвіяла виконавиця головної ролі Лілі Коллінз, адже вона з'явилася і розповіла, що ж чекати на шанувальників у 4 сезоні серіалу "Емілі в Парижі". Це сталося у "Тудум". На "Тудумі" з'являються ексклюзивні інтерв'ю, бекстейджі зі зйомок, анонси прем'єр і "бонусні функції".

Поки шанувальники чекають на новий сезон, Лілі Коллінз вирішила дати кілька підказок про те, на що нам чекати. Виконавиця головної ролі запропонувала відповісти на деякі запитання. "У Альфі все ще розбите серце?", непряме підтвердження того, що персонаж залишиться після того, як його роман з Емілі різко обірвався у фіналі третього сезону, "Чи отримає Габріель свою зірку Мішлен? Чи поїде Мінді і гурт на Євробачення? Чи триватиме кохання Сільвії, що відродилося? І питання, що хвиляю всіх нас: чи будуть Емілі та Габрієль нарешті разом?"

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Лілі Коллінз та Ешлі Парк, кадр з фільму "Емілі в Парижі"
Лілі Коллінз та Ешлі Парк, кадр з фільму "Емілі в Парижі"

"Що я можу вам сказати, так це те, що у нас є більше веселощів, більше моди і, звичайно ж, більше драми для всіх вас. Емілі доведеться вирішити, чи дійсно все, чого вона коли-небудь хотіла, їй потрібно, - підсумовує Лілі. - І хоча серце Емілі назавжди залишиться вірним Парижу, в цьому сезоні її життя зазнає неочікуваних поворотів. Не дивуйтесь, виявивши її на римських канікулах".

Більш детальна інформація про четвертий сезон поки що не розголошується.

Нагадаємо, що 4 сезону "Емілі в Парижі" не буде? Зйомки для Лілі Коллінз, Ешлі Парк, Лукаса Браво та інших призупинили.

Раніше ми повідомляли, що Лілі Коллінз із "Емілі в Парижі" повністю оголила соковитого кругляша, забувши про Габріеля та Альфі: "Ти радий?".