Тоня Матвієнко розповіла Славі Дьоміну про подружню зраду, чого ніколи не пробачить Арсену Мірзояну, і це може призвести до розриву стосунків.

Слава Дьомін любить розпитувати у зірок інтимні подробиці їхнього особистого життя на своїй програмі "Слава+". Цього разу в гостях у Дьоміна була Антоніна Матвієнко. Слава розпитав у дівчини, що вона думає про чутки про розлучення з Арсеном, та інші цікаві подробиці.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, кадр з виступу
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, кадр з виступу

На те, що Слава розповідав, що у ЗМІ ходили чутки про розлучення Тоні та Арсена, співачка показала руками "лапки" та підтвердила, що це лише чутки. Тоді Слава спитав, чому Тоня змогла б розійтися з Арсеном. Перше, що дівчина сказала, що це банальна зрада. А потім уточнила, що розрив був би можливий, якби пара перестала потребувати один одного.

"Коли ми одне в одному не будемо зацікавлені, коли втратимо інтерес, хтось із нас стане дуже крутим", – уточнила Антоніна.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Слава Дьомін та Антоніна Матвієнко. Фото6 скриншот з Youtube
Слава Дьомін та Антоніна Матвієнко. Фото6 скриншот з Youtube

Тоді Слава запитав, що вона думає про тих чоловіків, які зраджують, доки дружина вимушено поїхала за кордон із дитиною.

"Коли дружина змушена була їхати за кордон, і воно себе так, як падаль веде, це так жорстко. Це зрада не фізична, а зрада духовна, можна сказати. Тут за кордоном є жінки, які не мають чоловіка, і вони за 40 і можуть влаштувати собі життя. А ось така як я - нас розлучила війна, мені дуже важко. І я начебто така незалежна, але я себе тут ніяк не бачу. я б просто тут померла від розриву серця. Це дуже жорстко" , - підсумувала Антоніна.

Також Тоня розповіла, що час війни вони не мали кризи у відносинах. Вона уточнила, що то був перший рік, коли вони з Арсеном не посварилися.

Як відомо, Арсен Мірзоян служив на фронті, захищаючи Україну від російських окупантів.

Нагадаємо, що онук Едіти П'єхи образив Арсена Мірзояна і зажадав "кицьки" у росіянок: "Дуже суворо – ви не чоловік".

Раніше ми повідомляли, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян залишилися без грошей та даху над головою: "Щоб мама їла...".