На самому початку повномашстабної війни стало відомо про те. що син та онук співачки Софії Ротару – Руслан та Анатолій – намагалися незаконно перетнути кордон України на виїзд.

Ніхто із зіркового емейства ситуацію так і не прокоментував, але згодом вдалося дізнатися, що онук легендарної співачки таки виїхав до Лондона. Вся справа в тому, що хлопець опублікував кілька фото звідти і навіть встиг співпрацювати з фотографом.

Софія Ротару та Анатолій Євдокименко, фото: sofiarotaru.official / Instagram
Софія Ротару та Анатолій Євдокименко, фото: sofiarotaru.official / Instagram

Зараз же Анатолій Євдокименко вперше з початку повномашстабної війни та його втечі з країни дав інтерв'ю виданню Deep House London.

Євдокименко, який будує музичну кар'єру під псевдонімом SHMN і якому вдалося залишити Україну, заявив, що був змушений поїхати, щоб розпочати нове життя.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"З початком війни я був змушений залишити країну, щоб розпочати нове життя. Вже понад шість місяців я живу життям справжнього кочівника, яке багато чому навчило мене і дала новий погляд на життя", - сказав він .

Анатолій Євдокименко, фото: Instagram
Анатолій Євдокименко, фото: Instagram

Водночас, 29-річний онук Софії Ротару висловив співчуття сім'ям загиблих внаслідок повномасштабного російського вторгнення.

“Цей рік, безумовно, був найскладнішим роком у моєму житті, але й самим перетворюючим, я маю сказати. Більше того, це був воістину руйнівний та трагічний рік для всього народу України, мої співчуття всім сім'ям, які втратили своїх близьких у розпал цієї війни”, – підсумував артист.

Нагадаємо, що 29-річний онук Софії Ротару Анатолій таки втік з України та похвалився життям у Лондоні: "Вперед і вгору".

Раніше ми повідомляли, що Софія Ротару "оцінила" Тіну Кароль, але зробила це без жодного слова: як це сталося.