Катерина Лозовицька – переможниця романтичного проекту "Холостяк", 12 сезону, коли головним героєм був скандальний Алекс Топольський.

Вони пробули разом лише трохи часу після шоу. Хлопець живе не в Україні, Катерина також. Вона будує своє життя в Польщі, де зустрічається з іншим чоловіком, який, за її словами, робить набагато більше, ніж ті, хто лишився в країні. Через це їй нерідко доводиться отримувати негативні коментарі з боку українців та українок. Однак зараз не про це. Варто поговорити про її тіло, яке Катерина періодично виставляє на загальний огляд.

Катерина Лозовицька, фото: Instagram
Катерина Лозовицька, фото: Instagram

Цього разу дівчина покрасувалася своєю ідеальною фігурою, великою попкою та плоским животом, у білизні. Українці оцінили такі старання, проте не всі. Дехто звернув на деякі деталі стільки уваги, що цього вистачило, щоб звернутися до Катерини Лозовицької зі справжньою претензією.

"Вона "смачна", а не дебела! Більшість чоловіків люблять такий тип фігури, і не сухоребра, і не запливли жиром, якраз все при ній!", "Білизна красиве, але бог дав тіло як нагороду, навіщо це жахливе чорне татуювання "Над тілом попрацювала, висловлюю моє захоплення", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, "на інваліда не схожий": українці принизили переможницю "Холостяка" за хлопця, який ховається в ЄС

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Алекс Топольський зізнався, що втратив мільйони гривень: "Нелегальний бізнес..."

Знай.ua писав, фіналістка "Холостяка" Саша Мудра навчилася заробляти сама: "Була рада"