Олексій Завгородній — відомий український виконавець, якого більшість знає під псевдонімом «Позитив».

Раніше чоловік рухався в парі разом із Надією Дорофєєвою. "Время и Стекло" вже кілька років не існує, співачка та репер розпочали рух сольними кар'єрами. У дружини Кацуріна в цьому плані все добре, тоді як Олексій зазнає не найкращих часів у своїй кар'єрі. Хоча останні його композиції багатьом сподобалися.

Олексій "Позитив" Завгородній, кадр із кліпу на пісню "Небо нахилю"
Олексій "Позитив" Завгородній, кадр із кліпу на пісню "Небо нахилю"

Але зараз варто поговорити про неприємне. Багато хто пам'ятає його пісню "Нічого особистого", яка вийшла російською ще на початку війни. Вона була написана на емоціях і містить багато матюків. А зараз Олексій заявив, що він продовжуватиме випускати треки російською мовою. Пояснення цьому просте - Позитив досі хоче щось "донести" ворогові.

Але при цьому він заявляє, що українська мова неймовірно багатогранна. Тому його тільки й треба популяризувати.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Олексій "Позитив" Завгородній, кадр із кліпу на пісню "Небо нахилю"
Олексій "Позитив" Завгородній, кадр із кліпу на пісню "Небо нахилю"

"Не треба забувати, що у суспільстві не кожен хоче чути російську мову", "Не тільки зараз і завжди немає бути російської мови", "Чому вона досі не на війні", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Олексій "Позитив" Завгородній зізнався, що виживає на кілька сотень доларів: "Допомагають мені всі родичі"

Як повідомляв "Знай.uа", "колишній" Наді Дорофєєвої Позитив розповів про роман з Мішель Андраде: "Від неї така енергетика"

Знай.ua писав, "колишній" Дорофєєвої зізнався, чи зраджував він подрузі Каменських, будучи в шлюбі: "Все було"