Борис Барський — усіма відомий український актор та режисер, на ім'я та прізвище якого хтось може не впізнати.

Проте, дивлячись на фотографії, одразу згадається гумористичний серіал, який радував нас 20-30 років тому. Перша серія "Маски-шоу" вийшла 5 вересня 1991 року, німе кіно привертало увагу мільйонів глядачів. А зараз Олексій Суханов, на своєму Youtube-каналі, взяв невелике інтерв'ю у Барського, щоб поговорити не лише про гумор, а й про повномасштабну війну та особисті трагедії.

Фото: Борис Барський, Ліга
Фото: Борис Барський, Ліга

Ведучий поцікавився в актора, як йому вдалося пережити смерть 25-річного сина Костянтина, 2010 року, після затяжної хвороби... від серцевого нападу.

"Це неможливо пережити просто. Ти з цим живеш і коли кажуть, що час лікує, нічого він не лікує. Це завжди залишається в тобі. Ти цього позбутися не зможеш. Я дуже добре розумію матерів тих хлопців і дівчат. , які захищають Україну, які гинуть, які повертаються інвалідами, у яких у голові все змінюється. Це не переживеш, із цим доводиться жити", – зізнався Борис Барський

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Незабаром Олексій поставив ще одне питання — чи є якась порада, яка допоможе українцям підготуватися до подібної трагедії, як можна позбутися такого болю.

Борис Барський, скріншот: Youtube
Борис Барський, скріншот: Youtube

Однак такої поради не існує. Бо якщо радістю поділитися можна, то горе "у кожної людини своє", за словами Барського. Тож у цій ситуації тільки ви самі можете собі допомогти.

Нагадаємо, зірка "Маски-шоу" Борис Барський підтримав бойовий дух українців оптимістичними рядками: "Я знову щасливий"

Як повідомляв "Знай.uа", Ганна Кошмал зі "Сватів" розповіла про Добронравова в "чорному списку": "Це комедія"

Знай.ua писав, мама зрадниці Повалій "поїхала дахом" під обстрілами, поки її дочка вихваляла окупантів