Відома українська актриса, гумористка та зірка розважального проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко регулярно спілкується з шанувальниками в Інстаграм, одного разу артистка нагадала, що віра у ЗСУ - найкраще в кого можна вірити.

Вікторія Булітко виступає актрисою гумористичного проекту "Дизель шоу" та ділиться кадрами свого творчого життя з шанувальниками соціальних мереж. Так, на майданчику в Інстаграм на оновлення від артистки підписано понад 200 тисяч людей.

Вікторія Булітко, кадр із вступу "Дизель Шоу"
Вікторія Булітко, кадр із вступу "Дизель Шоу"

Одного разу Вікторія зненацька поширила кадри оповідання бранця, який бреше після звільнення з полону, як в Україні з нього знущалися, хоча коли був тут, розповідав навпаки, що командування так не належало до них солдатів, як тут до них ставляться в полоні.

Після почутого в українців вже навіть злість не виникає, а лише відраза від цих просочених брехнею двоногих створінь на людей ці особи явно не дотягують. Тому Вікторія наступного разу розмістила своє фото з виставленими губками та написала "Вірю у ЗСУ, Дякую вам".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/
Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/

На фото дівчина позує у блакитній футболці та жовтих джинсах, символізуючи прапор України, а на обличчі у Вікторії чарівна посмішка.

Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/
Вікторія Булітка. Фото: instagram.com/bulitka/

Нагадаємо, що зірки "Дизель шоу" Крутоголов, Бережок та Гашеков "вирушили" до лігва окупантів: "Не завжди вдається знайти "своїх"".

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" вирішила одягнути форму, 6 тисяч допомогли: "Будь-яка личить".

Також стало відомо, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала, що пережила у машині швидкої допомоги.