Серіал "Емілі в Парижі", незважаючи на скандал з українкою-злодійкою, таки сподобався багатьом.

Спостерігати за перипетіями в роботі маркетологині Емілі, за її любовними трикутниками та за красою міста кохання – справжнє задоволення. Додайте до цього красиві локації Парижа та неймовірні вбрання та картина домальована.

Лілі Коллінз та Ешлі Парк, кадр з фільму "Емілі в Парижі"
Лілі Коллінз та Ешлі Парк, кадр з фільму "Емілі в Парижі"

3 сезон закінчився як завжди інтригою. Незрозуміло, з ким із двох молодих людей залишиться легковажна Емілі – з Габріелем чи Альфі. Тому шанувальники серіалу з нетерпінням чекали на 4 сезон, який ось-ось мав порадувати своєю появою. Але постала невелика проблема. На горе всіх, хто очікував, зйомки проєкту Netflix, заплановані на літо, призупинили. Це сталося через страйк членів Гільдії сценаристів США.

За словами джерела, близького до компанії, зйомки планують розпочати до кінця осені. А ось представники сервісу Netflix, де виходить серіал, не прокоментували ситуацію.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Весілля Каміль та Габрріеля, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"
Весілля Каміль та Габрріеля, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

Нагадаємо, що прем'єра серіалу відбулася у листопаді 2020 року. У картині знялися Лілі Коллінз, Філіппін Леруа-Больє, Ешлі Парк, Семюел Арнольд, Брюно Гуери, Лукас Браво, Камілль Раза та інші. У квітні в США почався перший за 15 років страйк сценаристів.

Але, незважаючи на все це, зйомки планують відновити. Що ж нас може чекати у 4 сезоні "Емілі в Парижі"?

Персонаж Лукаса Браво стане більш рішучим.

"Я знаю, що Габріель у четвертому сезоні претендує на зірку Мішлен. Він сильно подорослішає, - поділився він у розмові з People. - Він не буде настільки залучений у драму стосунків. Я думаю, він хоче прагнути чогось зрілого та стабільного" .

Емілі та Габріель, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"
Емілі та Габріель, кадр із серіалу "Емілі в Парижі"

Нагадаємо, що Лілі Коллінз із "Емілі в Парижі" повністю оголила соковитого кругляша, забувши про Габріеля та Альфі: "Ти радий?".

Раніше ми повідомляли, що все, що ви не зрозуміли з фіналу "Емілі в Парижі": чи залишиться Альфі, чи Софія і Мінді активізується на "Євробаченні".