Віра Брежнєва — відома українська виконавиця, яка здебільшого пам'ятається всім за участю у колективі "ВІА Гра" та за відносинами з Костянтином Меладзе.

Зараз, можливо, їхній шлюб уже не такий міцний. Можливо, вони давно вже не разом, приховуючи це від публіки. Але зараз артистка продовжує спроби адаптуватися до нашого суспільства після довгих років роботи в РФ.

Віра Брежнєва, фото: Instagram
Віра Брежнєва, фото: Instagram

На цей раз вона захотіла чимось поділитися зі своїми шанувальниками.

"Дуже довго у мене була внутрішня жалоба. Усередині була тиша і темрява, не звучала музика, і посмішка, якщо і була, то тільки на обличчі, не в очах і не в душі. Я була в розібраному. Я навчилася не будувати якісь довгострокові плани і бути просто вдячною за те, що в мене є", - заявляє Брежнєва.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про яку внутрішню жалобу вона говорить — не повідомляється. Це стосується розлучення з Меладзе чи повномасштабної війни, вбивств мирних жителів з боку росіян — Віра Брежнєва не натякає. Проте вже зараз співачка може анонсувати міні-альбом українською мовою.

Віра Брежнєва, скріншот: Instagram
Віра Брежнєва, скріншот: Instagram

"Ще не чула, але вже дякую! Я теж з початком війни перестала танцювати, тому що танець є моя душа і ще не можу себе змусити", "У темні часи потрібні світлі люди", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Костянтин Меладзе проміняв Віру Брежнєву на зрадницю

Як повідомляв "Знай.uа", Віра Брежнєва вперше після початку повномасштабного вторгнення повернулася в Україну: "Цей вантаж нам не потрібен"

Знай.ua писав, 22-річна дочка Віри Брежнєвої роздяглася прямо в горах, прикриваючись одними руками