Раніше Дмитро Шепєлев знімався в українському розважальному шоу "Розсміши коміка" разом з Михайлом Галустяном.

Тепер він приїхав в окупований Маріуполь, для зйомок проєкту на пропагандистському каналі. Дмитро став новим ведучим програми "У кругу друзів", яка буде розповідати про тварин.

Дмитро Шепелєв в анонсі. Фото: скріншот

Переживав чоловік за тварин, які постраждали від бойових дій на території міста. Там він знайшов сховище, де знаходилося багато собак, які залишились без своїх господарів. У своєму ролику він говорив, що собаки постраждали від війни, але не став уточняти, що війна була почата росією.

Шепелєв в окупованому Маріуполі. Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Він зазначив, що передивився купу матеріалів, і цей йому здався найщемливішим. Цікаво, що Шепелєву шкода тварин, які постраждали внаслідок обстрілів країни в якій він зараз живе та працює.

Шепелєв в окупованому Маріуполі. Фото: скріншот

Дмитро Шепелєв один з тих російських діячів, який "перевзувся" та відновив свою роботу у росії за криваві рублі. Не побрезгував він і поїхати до міста, яке вщент зруйнували окупанти та вбили там тисячі людей.

В день повномасштабного вторгнення у ведучого на сторінці з’явився допис про те, як йому соромно і боляче за розпочату війну. Але потім ці слова були успішно забуті, адже коли мова йде про гроші, слова зайві. Чоловік відновив свою роботу з пропагандистським каналом росії та знімає своє шоу.

Загалом, така позиція шоумена не здивувала, адже ніхто не забув його щемливу промову на концерті на честь окупації Криму, тому це було очікувано.

Нагадаємо, портал Знай інформував, путініст Дюжев переплутав пігулки та влаштував виставу в Донецьку: "Героїзм ступеня геніальності"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, зірка українських шоу Шепелєв швидко "перевзувся": побіг за кривавими рублями

Також наш портал інформував, Таїсія Повалій, позбавлена ​​Народної артистки України, знайшла собі "будинок" на Кавказі: для "ЛНР" уже не киянка