Дмитро Шепелев – відомий шоумен, який виступав в Україні, змінив свою думку щодо війни.

На початку війни він заявив, що йому соромно за розв’язану війну. Так у соціальній мережі він тоді опублікував пост зі словами що це дуже страшно і коли він веде сина до школи, його київські друзі вимушені ховатися у бомбосховищі. Однак незабаром думка Шепелєва змінилася і він "виклянчив" власне шоу на одному з російських каналів.

Дмитро Шепелєв, фото instagram
Дмитро Шепелєв, фото instagram

Після посту з вибаченнями для українців, він місяць не з'являвся в інфопросторі, а потім заявив, що його дім там де його діти – росія. Тема війни більше в його стрічці не з’являлася. Окрім того, він активно фотографував куточки росії, дякуючи їй за природу.

Але гроші не пахнуть і він, як багато інших російських артистів "перевзувся у повітрі" та відновив співпрацю з російськими телеканалами "Росія1". На каналі Дмитрові дали вести своє шоу пов'язане з тваринами, прем'єра якого запланована на 9 вересня.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Дмитро Шепелєв на новому проєкті. Фото: скріншот

В 2014 році він не відрізнявся моральними принципами і вів святковий концерт в честь окупації Криму. Крим він назвав "ісконно рускім", заявляв зі сцени що Крим чекав цієї величної події, а окупацію називав приєднанням. За це його внесли в Україні в список людей, які загрожують Україні.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Кінь одного трюку": зірка "ВІА Гри" Мейхер, яка по чутках втекла в РФ, зігнулася, оголивши довгі ніжки

Раніше на порталі Знай повідомлялося, ексдружина скандального Остапчука знайшла собі нового "колишнього": "Не просто так"

Також наш портал інформував, MamaRika відверто розповіла, як її чоловік виявився закордоном не дивлячись на заборону: вирушили у подорож