Російський актор та шанувальник путінського режиму Дмитро Дюжев розплакався на камеру перед пропагандистами під час чергової поїздки до Донецька. Відповідний ролик поширився у мережі.

Дмитро Дюжев, як і інші російські "зірки", що підтримують війну та режим путіна, неодноразово приїжджав на українські території, які окупувала рф.

Дмитро Дюжев, скріншот: Youtube
Дмитро Дюжев, скріншот: Youtube

Минулого разу зірка серіалу "Бригада" осоромився тим, що у прифронтовому місті його захотілося екзотичних фруктів, ще й "виключно в очищеному вигляді". На цей раз путініст вирішив не опускати планку.

Дмитро Дюжев, instagram.com/dyuzhev_d
Дмитро Дюжев, instagram.com/dyuzhev_d

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Так, приїхавши до окупованого Донецька, Дюжев дав коментар пропагандистським ЗМІ. Актор емоційно почав заявляти, що нікуди не поїде, розплакався на камеру і просто почав дивно поводитися, ніби перебував у стані сп'яніння. Алкогольного чи наркотичного – залишається лише здогадуватися.

"Ми нікуди не поїдемо, у нас немає навіть ніякого бажання і думок про це, усвідомлюючи, що цей день для людини може бути останнім. Це героїзм ступеня геніальності. Це приклад усьому світу як треба, можна любити свою батьківщину, жити на повні груди", - намолов актор-путініст.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, путініста Філіпа Кіркорова прямо на сцені відшльопав молоденький шанувальник: після викриття Паніна вже не приховує

Раніше портал Знай інформував, Андрій Хливнюк потролив зрадника Рому Звєря, який проміняв совість на криваві рублі

Також, наш портал повідомляв, "Рома не звір, а посібник терористів": Роман Білик обрав криваві рублі замість совісті та поїхав розважати окупантів "ДНР"