Таїсія Повалій - 58-річна співачка з України, яка народилася в Київській області, зрадила Батьківщину і зізналася в любові до РФ.

Жінка остаточно обрала свій бік, продавшись московським рублям і більшу популярність у країні-агресорі, яка розпочала повномасштабну війну 24 лютого.

Таїсія Повалій на роств
Таїсія Повалій на роств

Вона спочатку очорнила Україну, а зараз, як виявилось, виступила в окупованому Луганську, куди поїхала після участі у пропагандистському фестивалі. Вона розважила путінських посіпак і колаборантів. Там вони відкрили "оновлений" меморіальний комплекс за дорученням путіна під назвою "Гостра Могила".

Відео було опубліковано на одній із фанатських сторінок у соціальній мережі Instagram. Якщо раніше вона була Народною артисткою України, то зараз на неї чекало "просування кар'єрними сходами", бо її представили, як "зірку Інгушетії" — суб'єкта на Кавказі.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Разом із нею там побували одеситка Лариса Доліна, актори Володимир Стеклов та Сергій Шакуров — усі вони путінські посіпаки, які за гроші продали душу та совість.

Однак настане час і кожному з них доведеться відповідати за вчинений. І, звичайно, Донецьк, Луганськ, Крим забудуть про їхні концерти, оскільки ці регіони будуть звільнені.

Нагадаємо, "Приберіть її": зрадниці Лорак не раді вже навіть на росії

Як повідомляв "Знай.uа", скандальна блогерка Ганна Алхім назвала пісні про війну "несмаком": "Краще Асті слухати..."

Знай.uа писав, жалюгідна зрадниця Таїсія Повалій публічно зізналася в любові до Росії