Співачка найближчим часом не буде показуватись публіці, адже бере паузу у кар'єрі.

Зовсім недавно Аlyona Alyona ошелешила аудиторію тим, що тимчасово припиняє свою кар’єру для важливіших речей. Дівчина повідомила, що ця пауза необхідна їй для тривалого лікування та відновлення.

Пост співачки в соцмережі. Фото: скрін Інстаграм

Співачка вирішила не розповідати на публіку всі подробиці свого особистого життя та самопочуття. А на своїй сторінці у соціальних мережах співачка лише розповіла, що постійні концерти та поїздки дали про себе знати та значно виснажили її. Зізналася вона і в тому, що серйозно хоче зайнятися власним здоров’ям та відновленням. Дівчина написала, що з листопада по січень бере творчу перерву у своїй кар’єрі. Так, з листопада по грудень вона буде відпочивати та відновлюватися, а у грудні присвятить свій час і творчості.

Альона Альона, фото: Instagram
Альона Альона, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Вона наголосила, що є набагато важливіші завдання, тож поки присвятить свій час їх вирішенню. А далі буде більше, адже час покаже. Співачка з соціальних мереж пропадати не буде, а лише трохи відновиться для нового витку творчості.

Прихильники зірки залишали свої коментарі стосовно допису. Більшість із них засмучені стосовно такого рішення співачки. Але також, водночас, бажають їй швидшого одужання та гарного якісного відпочинку.

Нагадаємо, портал Знай інформував, "Мені його просто підсунули": Лія Ахеджакова виправдовується через прапор України на сцені

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Повністю весь шоубізнес проходить через "кадирівців": Міша Крупін розповів чому відомі росіяни мовчать про війну в Україні

Також наш портал інформував, на виступі Imagine Dragons в Грузії у шанувальниці забрали український прапор: "Дуже соромно за...."