У Грузії під час виступу американського гурту Imagine Dragons стався скандал. Шанувальниця під час концерту намагалася розгорнути українцький прапор, однак їй не дала цього зробити охорона заходу.

Про це повідомив місцевий телеканал Mtavari.

Imagine Dragons
Imagine Dragons

На кадрах відео, яке поширив телеканал, видно, як представники служби безпеки сперечаються з однією з шанувальниць, яка намагалася розгорнути український прапор.

Як виявилося пізніше, заборонили також діставати і прапор Грузії.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Imagine Dragons, фото: facebook.com/ImagineDragons
Imagine Dragons, фото: facebook.com/ImagineDragons

У коментарях грузинському телеканалу дівчина розповіла, що український стяг у неї все-таки забрали. Вона також зазначила, що раніше неодноразово приносила із собою прапор на концерт улюблених виконавців, однак ніяких проблем із цим не виникало.

imagine dragons
imagine dragons

"Охоронець підійшов і сказав, щоб я прибрала прапор, я відповіла, що не порушую закон. За одним охоронцем прийшов другий, третій, четвертий, п'ятий, не знаю, скільки прийшло людей. Одна людина взагалі забрала в мене прапор. Він сказав, що не можна розправляти прапори не тільки України, а й Грузії. Мені дуже соромно за це", – розповіла шанувальниця Imagine Dragons.

Інцидент ані організатори, ані менеджери музикантів, поки що не коментували.

Скандал на концерті Imagine Dragons. Фото скріншот з Youtube
Скандал на концерті Imagine Dragons. Фото скріншот з Youtube

Нагадаємо, гурт Imagine Dragons підтримує Україну та привертає увагу світу до героїзму нашого народу.

У липні минулого року, гурт став послом UNITED24. А цього року музиканти випустили кліп Crushed, який відзняли у Чернігівський області. На його кадрах артисти показали зруйноване окупантами місто та маленького українця, який втратив своє право мати щасливе дитинство.

Нагадаємо, ми писали, що Олександр Усик зізнався, як Володимир Зеленський щодня "пітніє": "Вже чекали люди"

Як повідомляв "Знай.ua" Стівен Кінг їде в Україну потягом із Варшави: "Спеціально причепили..."

Також "Знай.ua" інформував, Imagine Dragons випустили кліп на пісню Crushed: розбив серця та відгукнувся у душі кожного українця