Фронтмен гурту "Корупція" та колишній Даші Астаф'євої Міша Крупін поділився цікавими фактами про життя російських зірок у країні-агресорці. Співак довгий час до повномасштабного вторгнення проживав у росії та знається на тому, що насправді відбувається у вузьких колах російського шоубізу.

Міша Крупін. Фото Instagram
Міша Крупін. Фото Instagram

Про це він розповів "Неймовірній правді про зірок".

Музикант розповів у інтерв'ю про те, чому на його думку багато російських знаменитостей мовчать про війну в Україні.

Артист вважає, що вони грають "в мовчанку" бо відверто бояться за своє життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Міша Крупін. Фото Instagram
Міша Крупін. Фото Instagram

Він особисто знає про випадки, коли ще до повномасштбаного вторгнення, співаків, які не погоджувалися із позицією влади чи відмовлялися виступати на деяких заходах, залякували "кадирівці" та вивозили до лісу.

Зокрема, він пригадав, що така історія відбувалась із співачкою Йолкою.

"Вони залякані. Кадирівцями. Повністю весь шоубізнес у росії проходить через "кадирівців", через всі їхні дні народження та таке інше. Якщо ти відмовляєш, тебе там вивозять до лісу. Це я знаю 100 відсотків. Були таки випадки. З Йолкою, наприклад. Десь вони відмовилися виступати і їх відвезли до лісу. Нічого не зробили, бо вони все ж передумали. Але їм погрожують розправою, це ж країна-терорист. У них там повністю розв'язані руки", - розповів Крупін.

Міша Крупін. Фото Instagram
Міша Крупін. Фото Instagram

Міша Крупін. Фото Instagram
Міша Крупін. Фото Instagram

Зараз артист вже давно не має нічого спільного із росією, волнтерить та їздить разом із "Культурним десантом", підтримувати моральний дух наших військових на передовій.

Нагадаємо, ми писали, що Андрій Хливнюк і Коля Сєрга заінтригували фото із Залужним: " А казали що нема його".

Як повідомляв "Знай.ua", мешканцям "БНР" треба вчити слова нового "гімну": співає сам Залужний