Актриса Лія Ахеджакова перевіряється МВС Росії через вихід на сцену з прапором України.

Перевірка почалась через донос Віталія Бородіна – кремлівського активіста. Жінку перевіряють за статтею про дискредитацію армії рф. Привід для доносу на актрису – спектакль "Мій онук Веніамін". Наприкінці дійства актриса вийшла на сцену з українським прапором. Це відбулося після спектаклю у Німеччині.

Лія Ахеджакова. Фото: Instagram
Лія Ахеджакова. Фото: Instagram

Але згодом актриса розповіла російському виданню, що не виходила з прапором України на сцену, а їй його просто підсунули, коли дарували квіти. При тому висловилася про це, ніби то прапор їй підсунув провокатор, а вона подумала що це шарф.

За це її розкритикували в Україні. А зокрема, Приходько відповіла на слова актриси.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Анастасия Приходько, фото: Знай.ua
Анастасия Приходько, фото: Знай.ua

Вона сказала, що саме тому зовсім не вірить росіянам, навіть тим, хто виступає проти війни, або виїхали закордон. Вона зазначила, що такі "хороші" росіяни дуже швидко відмовляються від свої слів і лякаються відповідальності за них, тому вірити у слова не варто. Яскравий приклад тому Роман Білик, котрий активно виступав проти війни. Навіть не їздив у Крим на виступи, аргументував це тим, що не може через моральні принципи. Проте, моральні принципи не стали перешкодою для відвідування "ДНР" та російських солдатів. За це, до речі він нарвався на велике обурення серед своїх фанатів.

Нагадаємо портал Знай, інформував, Коля Сєрга згадав, як потролив ватну бабусю у Дружковці: "В мене для вас є подарунок..."

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Піар на крові": чому українці обурені новим фільмом "Юрик"

Також наш портал інформував, "Ваш чоловік у ЗСУ?": Олю Полякову спантеличили питанням про коханого, але вона знайшла чим відповісти