Відомий український співак Олег Скрипка, який нещодавно зганьбився заявами стосовно "втрати патріархату", знову потрапив у новий скандал. Артиста звинуватили у підтримці наративу "руськага міра". Співак виступив із колегами-"біженцями" з росії на сцені в Чорногорії.

Про це у своєму Facebook із захопленням заявила "людина світу" – російський продюсер та засновниця фестивалю "Садиба Jazz" Марія Семушкіна, яка у березні 2022 року виступала проти "русофобії" у світі.

Олег Скрипка у своїх соцмережах про захід із росіянами не згадував, але підтвердив, що перебуває у Чорногорії.

Олег Скрипка у Чорногорії, скріншот: Facebook
Олег Скрипка у Чорногорії, скріншот: Facebook

"Вчора на моєму марафоні Music Saves the World було дуже багато краси та чудової музики. Але це відео хочу відзначити окремо. На одній сцені експромтом виступає українська зірка Олег Скрипка ("Воплі Відоплясова"), а також біженці з Росії: Tim Givargiz, Joe Taranov, Ivan Kuzmin, краси додає ще й співачка з Франції Gladys B-ornottoBe. Усі разом ці музиканти на одній сцені без політичних розбіжностей та під оплески публіки створили неймовірну ауру об'єднання”, – похвалилася Семушкіна.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Щоб ще глибше вкоренити тезу про "братство", вона англійською додала: "Коли однією сценою вдається зібрати музикантів з України, росії та Франції, з'являється віра в те, що музика може врятувати світ".

Олег Скрипка у Чорногорії, скріншот: Facebook
Олег Скрипка у Чорногорії, скріншот: Facebook

Коментарі авторка закрила, що не дивно, адже за реакціями можна судити, що таке "об'єднання" викликало хвилю негативу.

Користувач мережі X "Ім'я і національність" відреагував на ситуацію так: "Поки ОЕ та Hardkiss відмовляються від фестивалю через русь у спонсорах, Скрипка грає на одній сцені з кацапами. Прекрасно".

Публікація користувача мережі X "Ім'я і національність"
Публікація користувача мережі X "Ім'я і національність"

Нагадаємо, "Я повернувся б раніше": Юрій Горбунов розповів, що думає про виїзд Потапа.

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська присоромила Олега Скрипку після слів про фемінізм: "Ще один Іво Бобул".

Також Олег Скрипка навалив кринжі про фемінізм і вказав на місце жінки: "Треба не прогаяти патріархат".