Відома українська виконавиця Оля Цибульська відреагувала на слова лідера гурту "Воплі Відоплясова" Олега Скрипка про фемінізм та жінок. Звернення до легенди українського року вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Рокер Олег Скрипка оскандалився кількома заявами у подкасті STAND UP Battle Club. Зокрема, музикант заявив, що фемінізм - це "жіночий егоїзм", а також додав, що у світі панує "погане виховання жінок".

Олег Скрипка. Фото: Instagram
Олег Скрипка. Фото: Instagram

На заяви виконавця відреагувала Оля Цибульська. Співачка присоромила музиканта та заявила, що погане виховання – це не розуміти, що насправді фемінізм.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Жінка — не істота для виховання!! У нашому світі жінка має право самостійно вирішувати, ким бути і чим займатись. Фемінізм — це не про зневагу до чоловіків! Це про ЛЮБОВ ДО СЕБЕ і повагу до усіх, хто розуміє, що ніякої ієрархії за статтю бути не може", - зазначила співачка.

Реакція інших українців також не забарилася.

"Ще один Іво Бобул?", "Оля, які золоті слова", "Зовсім згодна", "Амінь!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляла, Бабкіна спробувала виправдати чоловіка, який за кордоном співає російською, але лише принизила його: "Немає часу виправдовуватися".

Також наш портал інформував, Віталій Козловський шокував шанувальників своїм виглядом: "Випробував великий спектр емоцій.."

Крім того, ми писали, "Є люди, яким потрібна моя допомога": Андрій Хлівнюк розповів про те, як вирішив стати на захист України.