Юрій Горбунов - відомий український актор, телеведучий.

У 2017 році актор одружився з телеведучою Катериною Осадчою. У пари є двоє спільних дітей та син Каті від першого шлюбу. Приводом для хейтерів став той факт, що син Осадчої - Ілля живе та навчається за кордоном.

Юрій Горбунов та Катя Осадча. Фото: скрін відео

На цей факт Горбунов відповів, що наразі люди не цікавляться правдою, а намагаються отримати задоволення поливаючи брудом інших. Аліна Доротюк прямо запитала телеведучого чому старший син Осадчої не повертається в Україну та не йде воювати, адже через цей факт "полилося" на родину. Юрій Горбунов вважає, що це все через те, що люди хочуть знайти ворога всередині країни.

"Комусь тригерить, а комусь це потрібно, адже хтось це все роздмухує" - доповнив актор.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

Втомлені люди підтримують цей шквал невдоволення, але на наступний день приходить усвідомлення і вони починають вибачатися. На думку Юрія саме тоді приходить розуміння того, що залишається реальність, в якій починається розуміння того, що є якісь речі.

Сину Катерини Осадчої від першого шлюбу зараз 20 років. Хлопець навчається в одному із університетів США ще з 2021 року на айтішніка.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Я повернувся б раніше": Юрій Горбунов розповів, що думає про виїзд Потапа

Раніше портал Знай інформував, дитинство в інтернаті та смерть брата: як Ані Лорак спекулювала на тяжкій долі і чому стала "аполітичною"

Також, наш портал повідомляв, "Фемінізм – це смішно": Антін Мухарський назвав чоловіків вУкраїні безправними