Антін Мухарський – український актор та музикант, виклав пост у Фейсбук пост з міркуванням про тему гендерної нерівності в Україні.

Чоловік у своєму дописі докоряв грантові фонди в створенні «міфів» про гендерну нерівність в Україні.

Антін Мухарський, скрін з відео
Антін Мухарський, скрін з відео

До слова, шоумен з України емігрував декілька років тому. "Фемінізм – це смішно" - саме такими словами починається спірний допис. На його думку, звичайний чоловік в Україні зовсім не має прав і є витратним матеріалом. Дослівно, він думає, що чоловік – героїчна, але безправна та мовчазна істота, приречена на знищення. Після цього, він додав, що деякі грантові фонди працюють на створення міфів, списаних з феміністичних методик, щодо нерівності на роботі та сексуальних домагань зі сторони чоловіків.До цих тверджень, шоумен додав, що фемінізм в країні тотального матріархату виглядає досить смішно. Після викладення власних думок, Мухарський зазначив, що цей пост був узгоджений з його дружиною та вона повністю згодна з такою думкою. До слова, більшість читачів посту негативно відреагували на думки автора.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Коментатори, в переважній більшості не згодні з шоуменом і пишуть, що жінки в Україні самі будуть вирішувати як їм жити без сторонніх порад. Також користувачі мережі закликали чоловіка опиратися у своїх висновках не на упередження, а на офіційну статистику, котра говорить зовсім інше.

Коментарі під постом Мухарського. Фото: скрін Фейсбук

За статистикою, як вказала коментаторка, майже 100% жінок стикнулися з насильством на якомусь етапі свого життя. Проте, були і такі, які розділили думку автора.


Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Фреймут поскаржилася на скупість європейських чоловіків: "Купив 2 картоплини, 4 помідори та одну грушу"
Раніше на порталі Знай повідомлялося, Ірина Білик відпалила на яхті і зізналася Ступці у симпатії: розкіш б'є через край
Також, наш портал інформував, ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов майже розплакався перед українцями: "Інші мають думати та жити"