З початком повномасштабного вторгнення чимало артистів виїхало за кордон.

Через це на них обрушилася хвиля хейту. Серед відомих людей,які потрапили під шквал критики опинилися Влад Яма, Олег Винник, Потап.
В інтерв'ю Аліні Доротюк,кум Олексія Потапенка (Потап) - Юрій Горбунов розповів як змінилися їх відносини.

Юрій Горбунов, фото: Знай.ua
Юрій Горбунов, фото: Знай.ua

Окрім цього Горбунов розповів що думає з приводу виїзду Потапенка за межі країни.
Потап став хрещеним батьком для сина Юрія Горбунова - Івана. Окрім кумівства їх пов'язує і те,що вони мешкають поруч і часто ходять в гості один до одного. Стосовно того як він ставиться до вчинку свого кума,відповів, що не має права указувати кому що робити,тим паче коли до нього за порадою не звертаються. Стосунки в них зараз кумівські та дружні,адже ні він ні Потап не зробили нічого поганого. За словами Горбунова він радий,що саме відомий співак став хрещеним його сина.
"Потап мій друг,кум. Дякую йому. У нас можуть бути різні погляди на війну, на довоєнні історії, але ми друзі,сусіди. Олексій недарма став нашим кумом,хрещеним батьком Івана, я дуже цьому радий "- розповів Юрій Горбунов.

Юрій Горбунов і Потап, фото: Instagram gorbunovyuriy
Юрій Горбунов і Потап, фото: Instagram gorbunovyuriy

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Сам Горбунов говорить, що повернувся б раніше , але вони дорослі люди і роблять ті вчинки які вважають за потрібне.
Олексій Потапенко перебуває в Іспанії. За словами його дружини, Насті Каменських вони виїхали за тиждень до початку повномасштабного вторгнення.

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram
Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

Однак телеведучий Ігор Кондратюк заявляв,що знімався з Потапом в одному шоу,де він був ведучим ще 20 лютого 2023 року.


Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, лідер гурту O.Torvald Женя Галич ледь не попрощався з життям на фронті: "Сьогодні у мене другий день народження"
Раніше портал Знай інформував, Оля Цибульська присоромила Олега Скрипку після слів про фемінізм: "Ще один Іво Бобул"
Також наш портал повідомляв, поводив біля ротика, але не дав: Ірина Білик назвала себе дружиною Коляденка і показала, як він її дражнить