Співачка Ані Лорак стала для багатьох українців справжнім розчаруванням, адже вона досі публічно не висловила своєї позиції з приводу війни. Більше того, артистка продовжує розважати росіян на сцені, при цьому нібито "допомагаючи" землякам, які постраждали.

Лорак одна з тих, яка намагається "всидіти на двох стільцях" і не називає війну – війною. Втім, позиція "голуба миру" та нещасної, яку треба пожаліти, закріпилася за співачкою ще з молодості.

Ані Лорак у юності, фото з вільних джерел
Ані Лорак у юності, фото з вільних джерел

На своєму тяжкому дитинстві, яке пройшло в інтернаті, артистка спекулювала дуже довго, коли ще була на вершині популярності в Україні. Саме так вона й створила собі образ мучениці.

Після розлучення батьків життя Лорак дуже змінилося. В інтерв'ю вона не раз згадувала, як сім'я голодувала, тулилася "по-циганськи" через вічний холод і завжди не вистачало грошей. Тому Кароліна Куек навіть зраділа, коли мамі довелося віддати її з братом до інтернату, де були нові речі і їжа. Батько відвідував її іноді і вносив у життя свято.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Ані Лорак у юності, фото з вільних джерел
Ані Лорак у юності, фото з вільних джерел

Коли дівчинці було 9, вона пережила смерть старшого брата, який загинув в Афганістані на війні, і за кілька років сім'ї дали трикімнатну квартиру в Чернівцях. Саме тоді, судячи зі слів Лорак, вона стала "аполітичною", адже в 2023 році співачка пояснила своє небажання допомагати ЗСУ тим, що її брат загинув на війні.

Втім, податки росії вона справно сплачує, які фінансують геноцид українців. Проте в рф її вже не так сильно люблять через чутки про допомогу української армії.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Нагадаємо, Ані Лорак розжалобили російські сироти: разом із путіністами шукатиме таланти.

Раніше ми писали про те, що зрадницю Лорак у відвертій сукні захехтали українці: "Без честі та совісті"

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак показала лисого в Туреччині: пролізла незважаючи на скасування