Після скасування ряду концертів, скандальна співачка Ані Лорак знайшла новий цинічний спосіб заробітку.

Тепер жінка разом із ярими путіністами буде оцінювати учасників шоу талантів.

Ані Лорак. Фото: Youtube
Ані Лорак. Фото: Youtube

Артистка зароблятиме криваві рублі на російському телебаченні, де один із каналів буде знімати шоу талантів. В журі окрім Лорак судити учасників будуть: Олексій Воробйов, Люся Чеботіна і Ігор Крутий. Всі вони славляться тим, що всіляко підтримують війну в Україні, розхваленням путінського режиму та політики кремля. Шоу, яке хочуть запустити буде займатися пошуком співочих талантів. Учасниками стануть діти, які залишилися без батьків.

З першого дня війни росіяни вбивають невинних дітей, їх батьків, роблячи їх сиротами або ж депортують в росію. Зважаючи на це, вчинок Лорак виглядає дуже цинічно: оцінювати дітей-сиріт в країні-агресорці, коли в її рідній країні малеча страждає від дій росії.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Від того що співачка стала суддею шоу, обурилися не лише українці, а й росіяни. якщо в Україні шоковані тим, що Лорак байдуже на ситуацію в країні, то росіяни невдоволені тим, що вона не розхвалює путінський режим та дії росії.

Ані Лорак, кадр із виступу на радіо
Ані Лорак, кадр із виступу на радіо

Справи у Ані Лорак йдуть не дуже - глядачі зривають концерти. А щоб хоч якось залишатися на плаву, артистка змушена працювати на телебаченні. Крім цього співачка постійно дає інтерв'ю, де шкодується на українців.

Нагадаємо, що інформаційний портал Знай, інформував, Олена Зеленська вразила унікальним образом, у джинсах ви її ще не бачили

Раніше на порталі Знай повідомлялося, скандальну блогерку Юлю Вербу зупинили копи в Європі, вишукуючи золото: "Вони забрали у нас..."

Також, наш портал інформував, Imagine Dragon's довели фанів до сліз, вивівши на сцену хлопчика з України: знімався в їх кліпі