Олена Зеленська – дружина Президента України, Володимира, Перша леді, яка зараз відповідає за безліч напрямків.

Наприклад, саме за її сприяння діти у школах нарешті почали правильно харчуватися. А зараз вона вирушила на захід країни, щоб побувати у Буковелі, поряд із українськими дітьми.

Олена Зеленська, фото: Офіс Президента
Олена Зеленська, фото: Офіс Президента

"Вісім прийомних дітей! А ще десять уже виросли і живуть самостійним життям. З родиною Оксани та В'ячеслава Паскевичів знайома давно, як і з їхньою драматичною історією", - розповідає Олена.

Оксана та В'ячеслав – прийомні батьки, які виховують від 5 до 10 дітей, як і інші представники ДБСТ. Вони втратили свій будинок під Кривим Рогом та розпочали все з початку у Львівській області. Але більше уваги хочеться приділити іншому аспекту, що пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Це стосується зовнішнього вигляду Олени Зеленської.

Олена Зеленська, фото: Знай.ua
Олена Зеленська, фото: Знай.ua

Жінка вирушила на цю зустріч у широких джинсах типу "палаццо", класичного кольору, доповнивши їх стильною і білою сорочкою, а також сонцезахисними окулярами, поясом та кросівками, тому що в горах на підборах пересуватися дуже неприємно.

Нагадаємо, у мережі з'явилося рідкісне фото родини Зеленських

Як повідомляв "Знай.uа", Олена Зеленська розповіла про випробування шлюбу з Президентом України: "Відчуваєш себе нещасною іноді""

Знай.ua писав, Олена Зеленська розповіла, як жити з Президентом України і чи миє він посуд: "Життя саме дає тобі накази"