Юлія Вербинець — Верба — український блогер-мільйонік із Івано-Франківська, у коментарях у якої постійно знайдуться дуже злі громадяни.

Справа в тому, що дівчина любить розкіш. Періодично вона викладає знімки з величезними букетами, дорогими машинами, десь на відпочинку в Європі чи інших континентах. При цьому вона дуже мало говорить про повномасштабну війну.

Юля Верба. Фото: Instgaram
Юля Верба. Фото: Instgaram

Зараз вона їздить на дорогому Mercedes країнами Європи і тут трапилося щось, чого вона, швидше за все, не очікувала. Її зупинили правоохоронці на дорозі в Італії, коли вона поверталася з Монако до України. У неї поцікавилися, чи щастить вона із собою золото чи готівку, але нічого серйознішого.

Хоча дівчина і не зрозуміла причину зупинки, пожартувавши, що поліцейські "розгубилися", бо за кермом елітного автомобіля сиділа 20-річна дівчина.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

"Вони забрали у нас документи і пішли перевіряти. Запитали, чи є в мене гроші, чи є в мене золото з собою. Кажу: "Нічого немає, тільки те, що на руках". всі витратили, 500 євро веземо додому в сумці", - зазначила вона.

Юлія Верба, скріншот: Instagram Stories
Юлія Верба, скріншот: Instagram Stories

Юлія Верба, скріншот: Instagram Stories
Юлія Верба, скріншот: Instagram Stories

Якоїсь миті Юлія просто прокинулася... захотіла на Лазурний берег, у Монако. Протягом 15 хвилин шукала компанію, стільки часу витратила на збір речей і 22 години - на дорогу, на автомобілі, до Франції.

Нагадаємо, скільки коштує 15 секунд у Юлі Верби? Блогерський ревізор Цвєткова здивувала цінами 35 тисяч гривень

Як повідомляв "Знай.uа", Юлія Верба стала мамою посеред війни: "Обіцяю оберігати і любити"

Знай.ua писав, Юлія Верба засвітила фігуру в купальнику на зимовому пляжі, чим нарвалася на заздрість: "Ти одужала"