У Варшаві під час концерту, солісти гурту Imagine Dragon's, запросили на сцену Сашка - того самого хлопчика з Новогригорівки, зруйнованого села на Миколаївщині.

Саме історія 14-річного Сашка була взята для сюжету кліпу на пісню гурту Crushed. Продюсер кліпу познайомився з хлопцем під час поїздки на Миколаївщину, саме тоді чоловік дізнався історію Сашка та захотів аби саме історія хлопчика була взята для кліпу.

Сашко, герой кліпу  Imagine Dragons. Фото: Youtube
Сашко, герой кліпу Imagine Dragons. Фото: Youtube

"Люди боряться за свободу, люди боряться за країну, люди боряться за свої міста, за свої села. Я хочу запросити на цю сцену Сашка , який сьогодні тут" - такими зворушливими словами, запросив на сцену хлопчика соліст гурту. Хлопця зустріли бурхливими оплесками. Сам хлопчик дуже нервував перед виходом на сцену, але після того як підняв прапор разом з гуртом,заспокоївся.

Сашко і Imagine Dragon's. Фото: скрін інстаграм сторінки гурту
Сашко і Imagine Dragon's. Фото: скрін інстаграм сторінки гурту

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

На початку травня, вийшов кліп Imagine Dragon's Crushed ,знятий в селі на Миколаївщині. Село Новогригорівка було під окупацією близько 5 місяців. 14-річний хлопець Саша, який є героєм кліпу, разом зі своїми рідними пережив ворожі обстріли у підвалі. За роки життя він ні разу не був за кордоном,проте вже знає та відчуває,що таке війна. Сусіди хлопчика загинули, школа та будинок хлопчика зруйновані,але попри все хлопчик з родиною залишаються вдома. В нього є велика мрія - відбудувати рідне село.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна впевнена, що розпочнеться війна між українцями: "Змінила мову? Х*й з тобою"

Раніше повідомлялося, 17-річна дочка Ольги Фреймут "змінилася" і повернулася зі США в Україну: "Не даю спокою..."

Також на інформаційному порталі Знай, Дмитро Комаров із "Світ навиворіт" прийняв це важливе рішення: "Дуже важливо знаходити можливість"