В інтерв’ю подкасту Олега Френді, співак Позитив (Олексій Завгородній) розповів про подарунок на весілля своїй колишній партнерці по гурту – Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна.

За його словами, його запросили на весілля, але сам співак не зміг приїхати ні на церемонію, ні на святкування. Але без подарунка Дорофєєва і Кацурін не залишилися – співак записав відео з привітанням для пари, адже зараз приємні, зворушливі побажання набагато важливіші за будь-які речі.

Позитив на інтерв'ю. Фото: скрін youtube

Ще одним не менш цікавим питанням для обговорення стали чутки про роман Олексія та його колеги Мішель Андраде. Це запитання він прокоментував так:

“Був тільки творчий роман. Ми дуже добре дружимо. Від неї така енергетика. Вона як добрий друг. У нас зараз класний конект в плані дружби. На початку війни вона була серед тих людей, які підтримували зі мною зв’язок. Підтримували один одного” POSITIFF

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

В ході інтерв’ю співак зізнався чи досі він живе на 500 доларів у місяць. Якщо раніше це була приблизна сума на яку жив Олексій, то після того він багато чого продав, навіть машину. А зараз співака запрошують на концерти та пропонують різні співпраці. За кілька днів відео інтерв’ю набрало понад тисячу переглядів, а глядачі залишилися в захваті від перегляду. Про таку реакцію свідчать коментарі під відео.

Коментарі. Фото: скрін youtube

Окрім цих питань, співак відповів ще на декілька від фанатів впродовж розмови. Відеоролик з відповідями на всі питання триває понад 1 годину і 10 хвилин.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, Алла Пугачова різко стала "молодою мамою", а ось Максим Галкін змінилася: "Щасливі разом"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, куди там Крістіні Орбакайте: молодша дочка Алли Пугачової Ліза вразила схожістю з мамою

Також, наш портал інформував, Володимир Дантес міцно притиснув до себе Кацуріну без ліфчика - Дорофєєва відпочиває: "Якщо ви думаєте..."