Шанувальники не залишають увагою Максима Галкіна та Аллу Пугачову, їхні акаунти налічують сотні тисяч передплатників.

Та й сам Максим, дуже популярний у соціальних мережах, частенько радує фото з особистого та творчого життя, не забуває про кохану дружину Аллу.

Ліза Галкіна. Фото: скрин instagram
Ліза Галкіна. Фото: скрин instagram

Варто зазначити, що діти зірок Гаррі та Ліза не менш популярні, ніж їхні батьки. Діти мають свій блог, який називається ELIZAVETA GALKINA_GARRI GALKIN особистий блог. Хто саме веде його невідомо, можливо самі шанувальники. На ньому від імені дітей публікують новини зіркової сім'ї, він налічує 111 тисяч фоловерів.

Як відомо, через свої погляди Алла з Максимом та дітьми були змушені покинути свій замок та виїхати до Ізраїлю. Пізніше вони переїхали до Юрмали, де теж мають будинок. Варто зазначити, що у Юрмалі Галкін має свій город, на якому для своїх вирощує огірки, кабачки та інші сезони овочі. Гуморист показував у мережі, якими плодами балує кохану дружину.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

А одного разу на аккаутні дітей з'явилося спільне тепле сімейне фото Гаррі, Лізи, Алли та Максима. На фото видно як діти підросли, а Алла навпаки, Ю помолодшала, її чоловік Галкін став мужнішим. Фото підписано:

"Щасливі разом"

у коментарях шанувальники написали:

"Будьте здорові та щасливі! Живіть там, де вам комфортно!😍😍😍"

"Ось і добре, багаті, тому легше жити і радіти"

Нагадаємо, що Алла Пугачова показала, чим Максим Галкін кращий за Кіркорова, і це в 47 років: "І зовні, і душею".

Раніше ми повідомляли, що син Максима Галкіна дав пораду любителю путіна реперу Тіматі: "Слиною вже співаєш".

Також стало відомо, що куди там Христині Орбакайте: молодша дочка Алли Пугачової Ліза вразила подібністю до мами .