У Мережі з'явилося нове фото доньки Алли Пугачової та Максима Галкіна, шанувальники милуються красою дівчинки

Слід зазначити, що діти зіркової пари не менш популярні, ніж батьки. Шанувальники створили фан-аккаунт Лізи Галкіної у соціальній мережі instagram, де публікують фотографії з особистого життя дівчинки.

Ліза Галкіна. Фото: скрин instagram
Ліза Галкіна. Фото: скрин instagram

Як відомо, діти разом із батьками покинули рідний замок і тривалий час перебували в Ізраїлі. Незважаючи на те, що Алла Пугачова говорила про їхнє повернення додому, поки що точно невідомо про їхні плани.

Якось на сторінці опублікували фото Лізи. На ньому вона з двома заплетеними кісками стоїть у чорній куртці. Де саме зроблено фотографію, у публікації не уточнюється.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У коментарях передплатники зазначили, що дочка Алли та Максима підросла і все більше нагадує Примадонну. А також помітили, що у неї красиві, щирі блакитні очі:

"Просто лялечка з такими глибокими та щирими очками ❤️🙌🔥👏"

"Лизочка дорослішає, красуня!❤️❤️❤️❤️"

"Та вже крАсунечка!!!!😃👍👍👍🌸"

Нагадаємо, що син Максима Галкіна дав пораду любителю путіна реперу Тіматі: "Слиною вже співаєш".

Раніше ми повідомляли, що Кіркоров нехай повчиться: Максим Галкін показав, у що треба одягати дітей, щоб підтримувати свій статус із Пугачовою.

Також стало відомо, що Максим Галкін хоче повернутись за кривавим рублем? Актор збирається позбутися статусу іноагенту на росії.