Даша Кацуріна — відомий український дизайнер, колишня дружина Михайла Кацуріна, який втік до Нади Дорофєєвої, і ця дівчина Володимира Дантеса.

У своїх публікаціях, на сторінці в соціальній мережі Instagram, вона не соромиться ділитися іноді досить відвертими знімками. Наприклад, десь у середині липня вона постала в напівоголеному вигляді, в тонюсеньких трусах, без ліфчика, прикриваючи груди одним рушником. Так дівчина відрахувалась про похід на масаж.

Цього разу вона поділилася кадрами, представивши разом із Дантесом. Вона лежить в обіймах коханого, у білому топі, з якимось малюнком, не використовуючи при цьому бюстгальтер, через що видно ареоли.

Ніяких підписів, нічого, крім позначки акаунту Володимира із серцем.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

А ось артист не зміг промовчати, але вже в іншому моменті з Дашею Кацуріною. Дівчина щось їла разом з ним і він помітив, що вона забруднилася.

"У Даші є суперздатність - засирати всі речі, коли їсть. Якщо ви думаєте, що людина прям зупиниться - ні!", - заявляє він.

На цих кадрах Кацуріна теж обрала комфорт та свободу, відмовившись від ліфчика.

Нагадаємо, "колишній" Дорофєєвій зізнався, чи зраджував він подрузі Каменських, одружений: "Все було"

Як повідомляв "Знай.uа", Кацурін "повторив" за Дантесом, показавши відпочинок з мамою, Дорофєєвою та дітьми: "Кенти, яким крісла ні до чого"

Знай.ua писав, Володимир Дантес після фіаско з Надею Дорофєєвою зарікся від таких відносин, Даші Кацуріної доведеться "сидіти" в тіні