Зірка "Жіночого кварталу", "Ліги сміху" Тетяна Песик, комедійна актриса, яка стала відомою за роллю Таньки у серіалі "Танька і Володька" активно спілкується з передплатниками у соціальній мережі instagram.

У ній вона ділиться з шанувальниками подробицями особистого та творчого життя, за її акаунтом стежить 506 тисяч шанувальників.

Скрін, Instagram Песик
Скрін, Instagram Песик

Як відомо, зараз вона активно допомагає ЗСУ, а нещодавно у притаманній їй формі показала результат спільних зусиль разом із командою. Їм удалося придбати автомобілі для захисників. Песик показала їх оригінально, ставши між двома автомобілями, повторюючи знаменитий трюк Ван Дамма.

Якось вона вирішила зайнятися домашніми заготовками на зиму. Таня розповіла передплатникам, які саме запаси вона робить.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Якщо ви цікавитеся, чим я займаюся, відповідаю - була на ринку накупила ягідок. Ось ця краса вже сушиться, потім пакується і морозилку", - сказала Песік.

До відео актриса зробила жартівливе опитування, в якому вона запитала, чи зробили господині заморозку, щоби наступного року викинути.

Тетяна Песик, скриншот: Instagram Stories
Тетяна Песик, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, що Таня Песик із "Ліги сміху" штовхнула Володьку на "злочин", заради приємних відчуттів: "Хлопці, навчайтеся".

Раніше ми повідомляли, що "Крувати - хороша прикмета...": Тетяна Песик показала українкам, як цвісти та пахнути - потрібні спритні ручки.

Також стало відомо, що незамінна Таня Песик із "Жіночого кварталу" записала термінове звернення до президента: "Мій чоловік хоч і не депутат...".