Тоня Матвієнко – відома виконавиця, дочка Ніни Матвієнко – Народної артистки України.

Зараз вона, з чоловіком та мамою, дала велике інтерв'ю для Слави Дьоміна, під час якого було розказано багато цікавих речей. Особливу увагу приділили тому, що Тоню називають розлучницею. Бо Арсен Мірзоян, у момент їхнього знайомства, був одружений.

Тоня Матвієнко, фото: Знай.ua
Тоня Матвієнко, фото: Знай.ua

Вона розповіла про те, чи зачіпає її це... чи жінка навчилася справлятися з такими негативними реакціями.

"Мені не те, що смішно. Невже люди якось... Нічого, що взагалі більшість із них закохані в мого чоловіка? А їх це не тригерит? Я відверто сказала всьому світу, що я покохала чоловіка, який був у стосунках. Чому мені за це має бути соромно?", - заявила Тоня Матвієнко.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

До того ж, з колишньою дружиною Арсена Мірзояна вона ніколи не перетиналася і не спілкувалася. Можливо, це було сказано на тлі скандального розлучення Наді Дорофєєвої з Дантесом та її подальших стосунках з другом Володимира Михайлом Кацуріним.

Антоніна Матвієнко з донечкою. Фото: Instagram
Антоніна Матвієнко з донечкою. Фото: Instagram

При цьому Тоня Матвієнко розуміє, що серйозно образила людину і тепер екс-дружина Мірзояна на неї скривджена. Але відтоді минуло вже багато років. І, чого багато хто міг не чекати, з дітьми від першого шлюбу у них стосунки добрі. Старший син Влад навіть живе із ними.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко відчула себе собою, коли поїхала далеко від мами та Мірзояна: "Творить чудеса"

Як повідомляв "Знай.uа", життя Тоні Матвієнка кардинально змінилося без Арсена Мірзояна: Україна все ще в душі

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян розповів, чому мовчав би про зради і як Тоня Матвієнко його контролює: "Якщо правда є біль..."