Український співак та колишній журналістки Раміни Есхакзай Віталій Козловський у червні отримав повістку. Днями артист розповів українцям, про свій режим під час навчання та побратимів.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

Віталій опублікував світлину, де він у військовій формі, сидить у променях сонця зі зброєю у руках. Він розповів про свій насичений режим дня під час бойової підготовки на полігоні. Співак повідомив, що його навчання скоро добігає кінця.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Основа всього тут дисципліна. Підйом о 06:00. Відбій о 22:00. Якщо вночі тривога йдемо в укриття. Безпека важлива! Цілий день — виснажливі тренування. У неділю є можливість трохи відпочити, відновити сили", — розповів артист.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

Козловський розповідає що тренування його дуже виснажують, але він має сильну мотивацію та хоче стати гідним захисником нашої держави. Віталій розповідає, шо в його взводі 14 захисників. Усі побратими з різних куточків України та різних професій.

Віталій Козловський. Фото Instagram
Віталій Козловський. Фото Instagram

"Абсолютно різні, але схожі і єдині в пориві захищати рідну Україну. Коли є велика мотивація, тоді є і сили. Навіть тоді, коли їх нема", — розповідає Козловський.

Нагадаємо, "Хворий головою, псих": Віталію Козловському вручили повістку та чекають у військовій частині

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський вже у військовій формі та на полігоні: готується до наступу

Як повідомляв Знай.ua, українці не оцінили порив Віталія Козловського на розбомбленому будинку і він послав їх: "Розриває на шматки"