Співачка Тіна Кароль показала рідкісне фото зі своїм єдиним сином Веніаміном, який живе та навчається у Лондоні.

Веніамін єдиний син співачки від шлюбу з продюсером Євгеном Огіром. Фото Тіна розмістила у своєму Instagram, та підписала "День родини".

Тіна Кароль з сином. Фото: Instagram
Тіна Кароль з сином. Фото: Instagram

На фото яке розмістила Тіна до дня родини - Веніамін зображений у футболці "як у Зеленського" - кольору хакі й з патріотичною символікою.

Тіна Кароль з сином. Фото: Instagram
Тіна Кароль з сином. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

В Лондоні юнак навчається в елітній школі Repton Preparatory School, а також займається фехтуванням, українськими танцями, грає на фортепіано і барабанах.

Тіна розповідала, що відправила сина до Англії, щоб дати йому хорошу освіту, а також захистити від підвищеної уваги до нього як до сина відомої співачки.

Він проживає в українській родині, яка надзвичайно добре ставиться до нього та пригощає його українськими національними стравами.

Нагадаємо, син юнака Євген Огір пішов з життя 2013 року в віці 32 роки, через онкологічне захворювання - продюсер боровся з раком шлунку.

Нагадаємо, ми писали, що Оля Полякова через напад українців зазначила, що 3 місяці нікому не давала: "Чого це я підстилка?".

Як повідомляв "Знай.ua" волосся Тіни Кароль - великий обман, українці побачили, як вона ховає перуку: "Я весь цей час заздрила?".

Також "Знай.ua" інформував, що "бджілка" Аліна Гросу здивувала українців, напевно, дійшло і до колишнього Полянського: "Дякую за таку...".