Тіна Кароль має не тільки карколомну зовнішність, яка може підкорити будь-якого чоловіка, голос, який зачарує будь-кого, а й волосся, яке собі хоче багато українок.

Медово-золоте фарбування Тетяни Ліберман (справжнє ім'я співачки) намагалися повторити багато хто. Стилісти билися над змішуванням фарб, щоб вивести хоч трохи схожий колір.

Але, як з'ясувалося, і ця співачка має свій маленький секретик.

Тіна Кароль. Фото: YouTube
Тіна Кароль. Фото: YouTube

Блогер Єгор Андрюшин зміг розкрити цю таємницю і повідав усьому світу, що ідеальне волосся Тіни Кароль - це ніщо інше, як звичайнісінька перука.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"У неї їх дуже багато і виглядають вони дуже красиво. Вона любить накладки. Це волосся, яке ви надягаєте і залишаєте сантиметр свого волосся. А далі йде все штучне. Тому все і виглядає дуже натурально".

Скріншот із відео
Скріншот із відео

Далі Єгор просить звернути увагу на фото, на якому це дуже видно. Адже спочатку йде її волосся, потім проділ і далі вже все від перуки.

Перука Тіни Кароль, скріншот з відео
Перука Тіни Кароль, скріншот з відео

У Тіни навіть буває так, що відрізняється колір перуки від кольору волосся. Але найбільше Кароль видала структуру волосся. Адже вони дуже легкі, як пух. А накладка надто ідеальна і вибивається з композиції.

"Також Тіна дуже часто використовує і систему заміщення волосся. У Тіни більше 10 таких перуків з різною стрижкою та різним кольором, щоб створювати різноманітні образи для сцени", - переконаний Андрюшин .

@egor_mua

Тіна Кароль носить перуки! Ви знали?

♬ Witch Familiar (Classical) [Classic](143628) - dice

Зазначимо, що носіння перуків – не новинка для зірок шоу-бізнесу. "Королева ночі" Оля Полякова сама зізнавалася, що носить їх на сцені для того, щоб не псувати своє волосся численним укладанням.

Українці у коментарях до відео навіть трохи засмутилися:

"Виходить я весь цей час заздрила перуку?", "А я думала, яке у неї густе і красиве волосся", "Блін... і знову обман. А мені так подобалися її укладання. І завжди думала, як вона з того волосся, що було, зробила таке, як зараз"...

Реакція українців на перуки Тіни Кароль, скриншот
Реакція українців на перуки Тіни Кароль, скриншот

Нагадаємо, що Тіну Кароль понесло під бетонні стіни із бандурою: в Україні вже дуже тісно.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль показала свою справжню фігуру у 38 років, жовтизна не ховається: "Плаття - щось".