Відома українська співачка, яка з дитинства відома як невгамовна "бджілка", порадувала фанатів неймовірно красивим і легким чином.

Фотографії вона опублікувала на сторінці соціальної мережі instagram.

Аліна Гросу, кадр з відео
Аліна Гросу, кадр з відео

Як відомо, під час окупації співачка залишилася в Україні та зайнялася волонтерством. Її тепер уже екс-бойфренд, росіянин, підтримав дівчину і залишився поряд із нею у скрутні часи.

Його вчинок оцінив співак Павло Зібров. Він зазначив, що Роман Полянський – справжній патріот України.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

А на свято Івана Купала Аліна вирішила потішити шанувальників новими фото. Вона одягла легку сукню блакитного кольору, прикрасила себе вінком з яскравих квітів і лягла в човні. Вона нагадує справжню українську русалку. Цей образ популярний у народній творчості українців.

Шанувальники не змогли втриматися від коментарів та написали:

"Файна дівка🔥"

"Красотища ❤️❤️❤️❤️❤️ дякую за таку фотосесію👏👏👏😍😍😍"

"Надзвичайно гарний образ і поєднання кольорів!"

Публікація Аліни Гросу
Публікація Аліни Гросу

Нагадаємо, що Аліна Гросу одурманила чоловіків соковитими диньками, які ледь не вивалилися з топу: "Сіс*** взяли на себе всю увагу". Співаці було цікаво, чи помітять і що скажуть шанувальники про її зону декольте.

Раніше ми повідомляли, що Аліна Гросу не посоромилася розважитися: "Щоб хоч трохи настрій підняти".

Також стало відомо, що Аліна Гросу могла потрапити в лапи росіянам у Маріуполі: "Дуже боляче, що це...".