Оля Полякова та Маша Єфросиніна порадували шанувальників випуском шоу "Дорослі дівчатка". Було видно, що улюбленицям українців дуже важко далася ця розмова.

Маша зачитала питання передплатників про те, як керувати своїм гнівом, але розмова знову змістилася до того, які образи отримують знаменитості від своїх же земляків.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Оля Полякова провела тур Америкою - це було 9 концертів. В одному зі своїх інтерв'ю вона розповіла, що жертвує півмільйона з цього туру для допомоги українцям, після чого на "Королеву ночі" обрушили шквал критики за те, що це просто смішна сума.

Оля Полякова зазначила, що артисти зараз виживають як можуть. Вони нікому нічого не винні, але все одно намагаються допомогти і все одно отримають у відповідь чиюсь незадоволеність.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Оля, скільки людей тобі це написало? Один? Тобто, те, що нас прокляли 5 тисяч чоловік, назвали нас рашистськими шахами, тварями, підстилками та вбивцями тебе не вибивало?" - поцікавилася Єфросиніна.

На що Полякова відповіла у властивій їй зухвалій та гуморній манері:

"Я російським не давала, у мене чоловік єврей. Чого це я рашистська підстилка? Я взагалі 3 місяці нікому не давала"

Нагадаємо, що Оля Полякова вислухала від своєї доньки того, що не потерпіла б Маша Єфросиніна: "Не треба було через д*пу народжувати".

Раніше ми повідомляли, що Маша Полякова не посоромилася показати, чи має труси під штанами: футболка вже злетіла.

Також стало відомо, що Олю Полякову намагалися зґвалтувати: " Вивозили до лісу...".