Відомий співак Віталій Козловський нещодавно здивував усіх українців новиною, що він проходить навчання для служби у Національній гвардії. Артист показав момент, коли йому вручили повістку і як він робив свої останні кроки як цивільний.

Тепер Козловський приступив до наступного етапу підготовки та поголив свою розкішну бороду, вуса та волосся. Відеороликом, де артист прощається з рослинністю на обличчі, він поділився із шанувальниками у соцмережі Instagram.

Скріншот із Instagram, Віталій Козловський
Скріншот із Instagram, Віталій Козловський

"У бойової підготовки свої правила та порядки, яких необхідно дотримуватись", - пояснив свій вчинок Віталій.

Поголити бороду він довірив військовому, мабуть, з яким перебуває в одній військовій частині. Все це відбувалося на якомусь полігоні, адже за кадром можна побачити намети і все для життя в польових умовах, а також дзвінкий сміх його товаришів по службі.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Віталій Козловський, скріншот
Віталій Козловський, скріншот

Крім того, Козловський наважився показати результат своїм фанатам, а ті захоплено зазначили, що співак дуже помолодшав без бороди на обличчі, хоча сам він не впізнав себе, коли глянув у дзеркало.

"Сьогодні ти Віталія Козловського знищив. Бл*ть, ти хто?", - сказав артист на відео.

Нагадаємо, "Хворий головою, псих": Віталію Козловському вручили повістку та чекають у військовій частині

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський вже у військовій формі та на полігоні: готується до наступу

Як повідомляв Знай.ua, українці не оцінили порив Віталія Козловського на розбомбленому будинку і він послав їх: "Розриває на шматки"