Український співак Віталій Козловський зробив несподівану заявку, опублікувавши відеозапис з фронту, хоча ще зовсім недавно можна було цього очікувати, оскільки він отримав повістку.

Потім він пройшов військово-лікарську комісію, і це викликало жваву реакцію його шанувальників у коментарях у соціальній мережі Instagram.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

У новому відео Віталій Козловський вже з'являється у повній військовій формі, тримаючи зброю та обіцяючи "утилізувати ворогів" — росіян, які продовжують проти нас повномасштабну війну вже протягом півтора року. Ролик був опублікований у його Instagram Stories.

"Раніше моєю зброєю був мікрофон. Тепер моя зброя ось - справжня зброя", - заявив Віталій Козловський.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Наскільки далеко зайде ця історія – невідомо. На відео також можна почути й інших людей, усі вони знаходяться десь у лісі, за повного "вбрання", з автоматами та посмішками. Можливо, вже зараз почалися навчання Віталія Козловського перед тим, як розпочати бій — якщо, знову ж таки, артиста відправлять до зони бойових дій.

Сам він поки не розкриває жодних деталей щодо подальших планів своїх планів.

Нагадаємо, "хворий головою, псих": Віталію Козловському вручили повістку та чекають у військовій частині

Як повідомляв "Знай.ua", українці не оцінили порив Віталія Козловського на розбомбленому будинку і він послав їх: "Розриває на шматки"

Знай.ua писав, "з такими людьми...": Віталій Козловський зізнався, які гроші винен скандалісту Кондратюку