Успішна українська виконавиця та телеведуча Оля Цибульська показала, як рятується від безсоння та поганого самопочуття. Свій секрет зірка розкрила на відео, яке опублікувала у сторіс на сторінці у соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська активно веде свою сторінку в соцмережі та постійно підтримує контакт із шанувальниками. Вона не лише ділиться кадрами з особистого життя, а й дає різні поради, а також радує українців своїм гумором. На цей раз знаменитість показала, що її рятує від поганого самопочуття.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

Так, секрет Олі Цибульської виявився простим, за її словами, найкращим порятунком від безсоння та інших проблем, які вже стали нормою у житті українців, рятує звичайний масаж.

Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories
Оля Цибульська. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Співачка показала, який вид масажу їй до душі і зазначила, що задоволення і розслаблення складно з чимось порівняти.

"Я не можу виспатися ніяк і почуваюся дуже погано. Ми всі так зараз. Масаж - мій рятівник завжди. Це реально моя точка G", - зізналася виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 37-річна Оля Цибульська змирилася зі зморшками і "висміяла" жертв косметології: "Щоб груди не падали у стрінги..."

Також наш портал інформував, "Відповідальність мають на себе брати чиновники, а не тільки охоронець": Катя Осадча розповіла, чому не погоджується з рішенням суду.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha в образі милої відьмочки закликала всіма силами підтримувати захисників: "Контрнаступ з усіх фронтів".