32-річна українська блогерка Анастасія Покрищук, відома своєю участю у шоу "Від пацанки до панянки" і кардинально зміненою пластичною хірургією зовнішністю, показала свої фото до операцій. Цим вона хотіла довести, що задоволена тим, який вигляд вона має зараз.

Відповідна публікація була розміщена на її особистій сторінці @_just__queen_ у соціальній мережі "Інстаграм".

На трьох архівних знімках Покрищук 18 років, але вона має дещо старший вигляд. У ній дуже складно впізнати майбутню "пацанку" — фактично, більша частина деталей обличчя перероблена.

"Упізнали жінку? 😂 Це я в 18 років 😂😫 Хтось ще хоче сказати, шо раніше було краще?) Натуральна «краса» прекрасна", — коментує свою публікацію Покрищук.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Хоча нинішня зовнішність інстаграм-блогерки часто викликає критику у мережі, під цими фото підписники залишили в основному компліменти образу, створеному пластичною хірургією. Наведемо деякі з них.

"Настя - зараз ти просто неймовірна ✨, а 18 залишилися за плечима, і про них можна забути"

"Ось це трансформація !!! Зробили себе такою, якою Ви бачите і Вам, до речі, дуже йде"

"Ого ні хрена собі, ти тут старше виглядаєш, і не скажеш що 18. Тобі щас як ти виглядаєш на багато краще, і незвичайно.

"Не в образу, але виглядала набагато старше ніж зараз 😱і нема на 18 років взагалі! Красуня зараз! Дуже круто, що ти себе знайшла і свій образ, в якому тобі круто ❤️❤️❤️❤️"

Нагадаємо, Анастасія Покрищук похизувалась своєю "силіконовою долиною"

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена Покрищук замахнулась на YouTube

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою