Анастасія Покрищук похвалилась новими губами - своїми та свого друга.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

За популярною блогеркою, відомою в соцмережах під ніком Just Queen (просто королева), стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок та матів.

Попри те, що їй часто дістається від хейтерів, Анастасія не реагує на їхню критику і заявляє, що її не цікавить думка інших з приводу своєї зовнішності.

Покрищук не втомлюється тішити своїх фанатів новими постами. Цього разу вона вирішила похвалитись щойно "зробленими" губами - при чім не лише своїми, а й губами свого друга, якому вона сама колола ботокс.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Анастасія розмістила в мережі спільне фото з другом, лаконічно прокоментувавши: "Силіконова долина".

Варто зазначити, що всього за декілька годин пост зібрав понад 4 тисячі вподобань.

Однак, не всім сподобалось таке "оновлення" обличчя. Дехто з фоловерів розкритикував парочку за надмірне використання косметичних процедур.

"Геморой замість губ";
"Який огидний хлопчина";
"А ось ця збуджена вагіна на обличчі, я перепрошую для яких цілей?", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, перероблена Покрищук замахнулась на YouTube

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук провела експеримент над живим чоловіком

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою