Епатажна Анастасія Покрищук похвалиась заставкою для youtube-влогу.

Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук нині дуже популярна в соцмережах. Вона стала відомою завдяки своїй яскравій та епатажній зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Завдяки вилицям дівчину зараз знають далеко за межами України й у неї немає відбою від світових ЗМІ.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

За популярною блогеркою, відомою в соцмережах під ніком Just Queen (просто королева), стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання. Вона дає поради своїм підписникам, при цьому не шкодує матів і не боїться висловлювати свою думку.

Однак, у найближчих планах Анастасії - заробляти блогерством. Перший крок вона вже зробила - виготовила заставку для youtube-влогу, якою поділилась в Instagram.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У відео все яскраво та епатажно, як і сама Анастасія. Кадри моментально змінюються, утворюючи кольорове мерехтіння.

"Не для епілептиків", - як зазначили фоловери.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Нагадаємо, Анастасія Покрищук дала пораду всім "розлученкам"

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою

Також Знай.ua писав, Покрищук оголила груди, позуючи Ользі Цирекідзе