Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач соціальної мережі Instagram, де на неї підписано понад 30 тисяч осіб, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Дівчина теж вирішила розписати підсумки року, що минає і заговорила про найважливіше.

"Важливо що? Сім'я і потрібні люди поруч. Це опора і підтримка, яка допоможе завжди ❤️ серед усіх підсумків в Instagram просто хочу написати про важливе❤️ Новий Рік для мене завжди був і є сімейним святом , а тому ніяк інакше, крім як в колі сім'ї я святкувати не люблю. Я дуже ціную кожного, хто мене виховав, хто вклав у мене частину себе. Це настільки важливо. Цінуйте і бережіть своє❤️", - написала Наташа в підписі до публікації.

На опублікованій фотографії Горова сидить за кермом разом з мопсом, закутаним в плед із зірочками. І далі дівчина описала, що необхідно ставити собі цілі і вкладати максимум зусиль для їх досягнення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не виклалася на всі 100% цього року, але досягла цілей , які ставила собі ще давно. І цьому дуже рада. Радію всьому, що сталося зі мною в 20 і з посмішкою зустріч 21. P. S. дідусь, я знаю ти завжди з нами поруч❤️ люблю, пам'ятаю, сумую🙏 🏻", — підсумувала вона.

Нагадаємо, названа дочка Потапа здивувала сміливим перетворенням у свої 23: "Красуня-зайка"

Як повідомляв "Знай.ua", названа дочка Потапа перетворилася на зухвалу бунтарку: тату на обличчі і пишні губи

Знай.ua писав, названа дочка Потапа зізналася в коханні за покарання: "Завжди сильно отримувала"