Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, розмістила в своїх Insta Stories дуже гаряче відео для платформи TikTok.

Так, цього разу виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" вирішила продемонструвати багатомільйонній армії шанувальників, як вміє запалювати в образі рок-зірки під круту пісню.

На відео артистка сперлася об диван, нагнулася і покрутила "п'ятою" точкою перед камерою. Потім Оля в ультра короткій чорній сукні, високих шкіряних ботфортах і в лаковому кеппі встала та поправила своє довге кучеряве волосся.

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Оля Полякова, скріншот Insta Stories

Варто зазначити, що такий привабливий образ Полякова підготувала спеціально для нового шоу на каналі Україна "Маска".

Раніше ми писали про те, що ненафарбована Оля Полякова розповіла про свої операції: "Носа собі відрізала".

Нагадаємо, 15-річна донька Олі Полякової Марія налякала українців недитячими питаннями: "Найболючіше".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "Нічому життя не вчить". Суперблондинка засмутилася, що головна героїня упустила хорошого і надійного Льошу і вибрала безтурботного сценариста "Квартал 95" Олександра.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова попросила підписників підтримати всі її проекти "донатами" в Facebook.