Оля Полякова, українська співачка і ведуча, анонсувала вихід свого останнього у 2020 році великого інтерв'ю. Зірка поспілкувалася з журналістами видання “Теленеделя”.

Про це зірка повідомила на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”.

Фото Instagram @polyakovamusic
Фото Instagram @polyakovamusic

Полякова опублікувала обкладинку нового випуску журналу - на якій практично у повний зріст вона красується у елегантній червоній сукні. На голові зірки - вишуканий капелюшок, волосся красиво вкладене. Полякова так прокоментувала останній пост: “Завершуємо рік ефектно! Одкровення в «Теленеделе» №52 💋 В інтерв'ю ми поговорили про секрети краси, любові до сиру, роздумах про локдаун і виході із зони комфорту. І як вам мій образ?”

"Живу тут і зараз - і всім раджу", - каже Полякова з обкладинки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Підписники активно хвалили Полякову за її образ, виражали бажання скоріше прочитати нове інтерв'ю. Це - не єдиний анонсований “подарунок” для фанатів Олі - телеканал “Україна” почав активно показувати промоматеріали до загадкового шоу “Маска”, у якому однієї із детективів-журі буде Полякова. Шанувальники Олі і любителі розважальних музичних шоу завмерли в очікуванні прем'єри.

Нагадаємо, Оля Полякова перетворилася на зухвалу "пацанку", Королеву ночі не впізнати.

Як повідомляв Знай.uа, Полякова завалилася на стіл з пишними грудьми, Дзідзьо оцінив.

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова пішла на крайнощі і просить допомогти грошима.