Епатажна зірка скандальних новин, російська балерина Анастасія Волочкова, яка любить показувати своїм шанувальникам вміння сідати на шпагат, перейшла на грудневий смуток і занудьгувала за великим минулим.

Волочкова знайшла архівні кадри зі своєї молодості, коли вона виступала на сцені Великого театру в Москві.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

"Великий театр. Архівне відео.", - коротко підписала публікацію Анастасія Волочкова.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

До слова, балерина закрила коментарі до публікації, але можна помітити, що буквально за кілька годин відео зібрало тисячі переглядів.

На короткому відео можна почути зізнання Анастасії про те, що вона робила з юних років, щоб стати особистістю. Також Волочкова запевняє, що ніколи не прагнула стати краще за всіх, а тільки вдосконалюватися самостійно.

Анастасія Волочкова, скріншот: Instagram
Анастасія Волочкова, скріншот: Instagram

Короткий фрагмент зі словами балерини показує її справжню - можна помітити, що під час тренування юна Настя одягнена в спортивну кофту для того, щоб було тепліше, а на ніжках білі колготи і балетна пачка.

Однак дивно, що відео чорно-біле, адже кадри відносяться приблизно до кінця 90-х - початку нульових років, а тоді спортсменів і зірок вже знімали на кольорову плівку. Бувало, що в Росію завозили і цифрову техніку. Але це залишиться загадкою.

Раніше повідомляли, легенда шпагату Волочкова вивалила стареньку товсту кицьку: просто немає слів.

Як повідомляв Знай.uа, колишня прима Волочкова не втрималася і розвела рогатку: "У хорошій компанії".

Знай.uа писав, Волочкова зняла все нижче пояса і побешкетувала в машині на трасі.