Відома російська балерина, легендарний майстер різних стилів шпагату Анастасія Волочкова обожнює публікувати в соціальних мережах кадри з життя. Важко заперечувати, що шанувальники цього не цінують.

Буває різне - можна побачити Настю в лазні, де вона прикриває свої зрілі принади віником, а можна побачити і знімки з шикарних всесвітньо відомих курортів. Нещодавно в мережі Настя опублікувала теплий домашній знімок.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

"Прекрасний затишний домашній вечір", - коротко підписала публікацію Анастасія Волочкова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На свіжому знімку можна побачити, швидше за все, одну з кімнат приватного будинку або квартири Анастасії Волочкової. Балерина присіла на велике біле крісло біля рояля, взявши на руки товстого і спокійного кота. А також можна побачити на фотографії плюшевого зайчика, який вдало вписався в ніжну палітру всього кадру.

До слова, Анастасія Волочкова не дала можливості шанувальникам залишити коментарі, проте фотографія за кілька годин зібрала тисячі лайків, що говорить про велику популярність балерини в мережі.

Раніше повідомляли, колишня прима Волочкова не втрималася і розвела рогатку: "У хорошій компанії".

Як повідомляв Знай.uа, Волочкова зняла все нижче пояса і побешкетувала в машині на трасі.

Знай.uа писав, Тернопільська співачка підкорила Польщу шикарним голосом, їй аплодують стоячи - від хард-року до фолку.