Таїсія Повалій — відома зрадниця України, яка підтримала окупантів у вбивстві мирних жителів.

Виявляється, її мама від початку повномасштабної війни перебувала у Київській області. Це тоді, коли скандальна артистка виступала для росіян, їх вихваляла ракети. Одна з таких потрапила поряд із будинком її матері. Про це повідомив український поет, телеведучий Петро Мага в інтерв'ю Rostyslove Production на YouTube.

Таїсія Повалій на роств
Таїсія Повалій на роств

Жінка не змогла з твердою психікою пережити постійні обстріли на початку війни. Стався нервовий зрив. За допомогою довелося звернутися до психіатрів.

"Її мама має психічне захворювання. Вона була тут під обстрілами, її вивозили якось через Білорусь. У мами сталися проблеми з головою через це. Вони вивозили її, не знаю, якими шляхами. Але вона жила тут", - заявляє він.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Петро Мага довгий час дружив із Таїсією Повалій, писав їй пісні, але те, що сталося 24 лютого і в наступні дні, шокувало його. Він не очікував, що вона стане на бік окупантів. Але гроші "не пахнуть".

Таїсія Повалій. Фото: скрин відео
Таїсія Повалій. Фото: скрин відео

"Я знаю Таю як таку добру сільську панночку із села Шамраївка. Я спілкувався з нею, як із нормальною такою тіткою, яка і вареників наліпити, і борщу поїсти. Дуже шкода", - зізнався він.

Нагадаємо, Таїсія Повалій, позбавлена ​​Народної артистки України, знайшла собі "будинок" на Кавказі: для "ЛНР" вже не киянка

Як повідомляв "Знай.uа", шоу на кістках: Шепелєв приїхав до Маріуполя для зйомки свого проекту з тваринами

Знай.ua писав, "за покликом серця": Ані Лорак розповіла всю правду про допомогу ЗСУ та біженцям